Skip to Content

SSC J/L 23

Představujeme Ódu na barvu. Protože dýcháme barvami stejně jako vy. A naše barevná cesta vede od zemitých, komerčních tónů k odvážným, extravagantním prohlášením! 

Barva je způsob, jakým komunikujeme, jak spojujeme naši komunitu. Barvy odrážejí naše postoje a chování, a právě tak chceme vybudovat emocionální spojení se všemi opravdovými milovníky barev. 

Věříme v sílu barev. Jak volbou barvy vyjádříte svůj názor. Jak se odvážíte vyjádřit sami sebe. 

Barva nemá specifický jazyk, je to komunikace napříč zeměmi, kulturami, generacemi, pohlavími. 

Hrajeme si s barvami v harmonii nebo s barvami v kontrastu. 

Odvážíte se k nám přidat? 

Dazzling Expression

V tomto stylu se snoubí historie s modernou a výrazný současný účes se starým módním trendem - džínami. Stejně jako to můžeme vidět u elegantního hollywoodského kovboje, ženy z dělnické třídy 50. let a motorkáře na Harleyi. Dazzling expression je tím vším v jednom, spojuje mužskou inspiraci s výrazným ženským vkusem. Barva vlasů tuto dualitu podtrhuje výrazným kontrastem žluté a zelené.

Graceful Brown

Óda na čokoládový odstín a krátké vlasy. Prameny ležérně splývají dozadu, aby styl působil opravdově.  Sofistikovanost se objeví jako druhá myšlenka, když oči sklouznou po jemných záblescích vlasů a všimnou si záhybu šatů. Kombinace hnědých odstínů a zelené barvy přináší klid přírody. The Graceful brown chytře propojuje ležérnost a eleganci tím, že kombinuje plážovou módu se stylem kimona. 

Joyful Refinement

The Joyful refinement ukazuje, že barva je univerzální jazyk, který promlouvá ke všem generacím. Mísí se v ní symboly optimismu a fantazie jak v módě, tak ve vlasech. Z dlouhých černých šatů a šedých odstínů je cítit obřadnost a síla. Přirozená šedá je však zjemněná křehkými levandulovými odstíny. Zelená znamená naději, štěstí a kreativitu. Sluneční brýle v modré barvě budoucnosti nabízejí pocit úniku. Více než kdy jindy ukazují, jak snadno se ve světě módy prolínají generace. Pravděpodobně nejlepší ikona "Grey Pride".

Ruby Perfection

Oranžovo-růžová kombinace v The Ruby perfection nás příjemně vrací do roku 2000 a jeho Juicy Couture. V té době to byl nejmódnější koktejl barev. Zakulacený střih kontrastuje s rovným střihem saka. Všechny prvky se hřejivě mísí, aby tato ikona zazářila. The Ruby Perfection sdílí svou náladu s barvami, oslavuje emocionální pluralitu. Právě o tom je Óda na barvy.

Daring Lines

The Daring lines navozují klid a pohodu svým decentním stylem. Krátký střih na jedné straně se střetává s dlouhým střihem na straně druhé. Dlouhý a lesklý vzhled vlasů připomíná běžný účes, zatímco krátký střih z něj dělá módní hit.  Ve stejném duchu vyjadřují matné tóny rovnováhu, zatímco bílá barva a rovný střih kalhot uklidňují mysl. Zelené odstíny vlasů umocňují přirozenou eleganci stylu a tubovitý top podporuje relaxační efekt prolínající se s pokožkou.

Získejte více

inspirace